Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Другі команди Млинова та Хоріва з перших хвилин «рвонули» за переможним результатом і моменти біля обох воріт виникали з калейдоскопічною швидкістю, що дозволило глядачам на трибуні СК «Арена Спорт» з величезним інтересом спостерігати за принциповим протистоянням гідних суперників.

Довгих десять хвилин ігрового часу чекали вболівальники першого взяття воріт, яке у вигляді персонального проходу організував Олександр Рудик з клубу «Іква-2». Хорівці миттєво відповіли ударами в каркас воріт та затяжним штурмом на останній хвилині першого тайму. Проте всі спроби виявилися не вдалими і на відпочинок команди пішли за мінімальної переавги господарів.

Початок другої половини подарував «Надії-2» шанс зрівняти рахунок, але завершити чудову комбінацію голом гостям не вдалося на відміну від Едуарда Хрипи з Млинова, котрий ефективно скоритсався нагодою подвоїти результат.

Непоступлива «Надія-2» вперто йшла вперед, розігрувала цікаві багатоходівки та перевіряла майстерність голкіпера Сергія Гузоватого і міць стійок воріт опонентів. Перший гол хорівців у сезоні стався лише на 19-й хвилині, коли за відверту гру рукою був призначений пенальті у ворота «Ікви-2».

Розв’язка сталася на 24-й хвилині, коли непорозуміння гравців «Надії-2» дозволило Едуарду Хрипі без особливого супротиву оформити дубль та підсумувати результат гри – 3:1. Гра сподобалася глядачам та стала прикрасою стартового туру.