Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Корпош Р.




Про гру:

 

Вест Сайд – Трейдерс

Цікавий мачт очікував шанувальників Другої ліги та і практичто до само завершення інтрига у матчі жила. West Side за спортивними результатами минулого року покинув Другу лігу, натомість їхній суперник віднововся на базі рейтингу колишньої вищолігової Нової лінії під новою назвою FC Traders. Обидві команди мають біло-червоні кольори, тому West Side довелося витсупати у салатових манішках.

Ще у середині тайму саме біло-червоні мали відкривати рахунок у матчі, проте найкраща подруга голкіпера (стійка) відвела загрозу. Однак Артем Пашківський буквально у наступній атаці зумів засвітити одинчику на табло – 0:1.

West Side зумів перехопити ініціативу лише у другому таймі, і вже на старті зумів заробити шестиметровий удар. Та Олег Борисюк не зміг оволодіти емоціями і не потрапив у ствір воріт. Подальший атакувальний сумбур забитим голом на 22-й хвилитні зусів розбавити Євген Березовець – 0:2. West Side з усіх сил намагався довсети, що вони не даревно продовжили вситупи у Другій лізі, але гравцям не вистачало останньої вивіреної передачі. Повернутися у гру таки їм вдалося – Віталій Мельничук скоротив відставання і команда спробувала рятувати матч із п’ятим польовим. Однак Микола Фещук з пенальті та Володимир Середюк уже Юрія Кубая у ролі голкіпера добили та встановили остаточний рахунок на табло 4:1.

Обидві команди ще тільки наберають оберти і сезон у Другій лізі обіцяє бути гарячим.

Кращі гравці матчу:

West Side - Віталій Мельничук

FC Traders – Артем Пашківський