Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Герасимчук В.




Про гру:

Другою грою першого туру у Четвертій лізі став поєдинок між луцькими колективами ФК «Кадар» та «Луцьк-центр». Команди також дебютували на обласному рівні, так що дуже надіялись як найкраще продемонструвати свої можливості вже на старті «регулярки».

Поєдинок розпочався дуже обережно. Давалось взнаки стандартне футзальне «поле», що можливо для деяких команд, які звикли тренуватись у невеликих «шкільних» залах, було просто дуже великим. Так що «носитись» приходилось дуже багато.

Та з плином ігрового часу суперники призвичаїлися до нього та до опонента і гра почала вимальовуватись більш змістовно та цікаво. Появились цікаві комбінації та удари по воротах. І під кінець першої половини зустрічі Олександр Лінков з ФК «Кадар» зумів відкрити рахунок у поєдинку.

Друга половина гри одразу стартувала на «зустрічних курсах». «Взуттєвики» прагнули розвинути свій успіх, нащо хлопці з центру Луцька хотіли будь-що відігратися. І таки спромоглись це зробити. Віталій Мартинюк зі штрафного з далекої відстані, за допомогою рикошетів зумів таки зрівняти рахунок.

І почалась «рубка». Опоненти не жаліли ні себе, ні суперника, повністю віддаючись грі, лягаючи під м’ячі як «Олександр Матросов на амбразуру дзота». При такій грі де дуже багато боротьби та фолів, рано чи пізно повинні були з’явитись дабл-пенальті, що і сталось в кінці зустрічі. Це право здобув ФК «Кадар», який на жаль для себе так і не зумів скористатись такою можливістю. Отже бойова заслужена нічия.