Гра


4: 3

Удари по воротах:

17
:
15

Удари у рамку воріт:

10
:
8

Сейви:

5
:
6

Фоли:

9
:
6

Літвінчук Леонід, Попко Максим, Джафарова Олександра




Хронометрист / Делегат:

Джафарова О.




Про гру:

 Ще одне луцьке дербі, мабуть, було центральним поєдинком першого туру в Суперлізі. Фіналісти минулого розіграшу чемпіонату Волині з «Вотрансу» екзаменували «Любарт», який постійно розвивається у суто футзальному напрямку, а перед сезоном встиг приємно здивувати перемогами на одразу декількох турнірах.

Розвідка боєм у матчі тривала десь півтайму. «Любарт» традиційно накочував на ворота «Вотрансу» хвилі багатоходових комбінацій, однак рахунок відкрився якраз-таки простотою та ефективністю дій «біло-синіх»: Олександр Гергелюк точним ударом в кут реалізував вихід віч-на-віч з Євгеном Кречковським – 1:0. Гравці «Любарта» після цього притиснули господарів до воріт та протягом двох хвилин заробили одразу три небезпечні штрафні майже у шестиметровій зоні – щоправда, реалізувати їх Сергію Піддубному і його партнерам так і не вдалося. Моменти «Вотрансу» виглядали цікавіше, і якщо Гергелюк не оформив «дубль», майже з центра майданчика влучивши у стійку, то Микола Коляда з близької відстані трансформував у гол передачу Олександра Ніколайчука – 2:0. До честі «Любарта», до перерви вони таки відквитали один гол – шикарний удар у «дев’ятку» вдався Антону Дригульському – до слова, один із домінантів на гол першого туру чемпіонату Волині!

А на початку другого тайму «червоні» відновили у матчі паритет – несильний, однак недосяжний для голкіпера удар в нижній кут вдався Миколі Жуку – 2:2! Щоправда, святкував «Любарт» недовго: «вотрансівці» таки протиснули захист суперників, а Коляда замкнув дальню стійку – 3:2. Номінальним гостям знову довелося починати усе спочатку. Владислав Сизик перевірив на міцність поперечину воріт «Вотрансу», ще один супершанс не реалізував Олександр Лисенко, а от Владислав Козачок вдало зіграв на добиванні і знову вирівняв шанси у фантастичному за перебігом подій матчі – 3:3. Команди пішли у режим «атака на атаку», а вирішальною знову стала вдала гра «Вотрансу» на дальній стійці – Олександру Ніколайчуку потрібно було лише підставити ногу для того, аби вирвати для свого колективу перемогу – 4:3!

Таким чином, «біло-сині» дуже вдало починають сезон, а от «Любарт» буде змагатися за нові перемоги вже у наступних матчах.