Гра


1/8

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
2: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Суперники з Першої та Вищої ліг до звітної зустрічі підійшли у різному настрої. Якщо «молочники» надзвичайно впевнено обіграли ФК «Мар’янівка» 12:0, а хлопці з Острожця поступилися Нововолинському «ТТІ» 0:4. Отже інтрига очного протистояння була гарантована.

Щоправда колектив з Олики приїхав на матч не самим чисельним складом – лишень одна заміна. Але цей факт не став на заваді рівної гри гідних суперників з великою кількістю моментів біля обох воріт. Гол стався лише за 2 хвилини до перерви, коли гості втомилися та припустилися помилки, що дозволила Андрію Бартошуку вивести лучан вперед.

Після відпочинку хід подій на паркетному майданчику кардинально не змінився. Гості намагалися відігратися та йшли у наступ, а «Радимо» чекав свого шансу в контр-випадах. Другий гол стався у середині тайму, коли вдалий розіграш стандарту дозволив Івану Бандурі запалити двійку на табло. Далі було багато боротьби, гострих моментів, фолів та попереджень, але рахунок залишився незмінним. У чвертьфінал відправився першоліговий «РадиМо».