Гра


1/8

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
5: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Команда «поважних» тиждень тому у Першій лізі добряче проекзаменувала «каменярів» 6:0, а їх суперник у Вищій лізі мінімально обіграв «Мідас» 3:2. В 1/8-й Кубку АМФВ суперникам довелося з перших хвилин підтверджувати свої амбіції щодо другого за рангом трофею. Краще це вийшло у FC «Respect».

Менше ніж 2 хвилини знадобилося Івану Заліпі з команди господарів, аби двічі розписатися у воротах Віталія Захарчука і «авангардівці» вимушені були взяти швидкий тайм-аут для «рекогносцировки».  Але штабна нарада особливих дивідендів не дала. Навпаки ще одна помилка у захисті дозволила Дмитру Боровському збільшити перевагу до 3:0.

Три пропущені м’ячі розкріпачили «Neris», котрий став частіше атакувати і зумів стараннями Вадима Носалюка розмочити рахунок. Здавалося, що вищолігові гості повернулися у гру, але їх порив дещо пригасив Іван Заліпа, забивши свій третій, а з тим четвертий гол «поважних» у матчі. Ще до перерви Дмитро Дігалевич майстерно розібрався в ігровому епізоді та відправив «селект» у сітку воріт господарів, підсумувавши першу половину.

Майже вісім хвилин ігрового часу в другому таймі трималася гольова посуха, котру перервав Дмитро Коніщук, проштовхнувши кулястого у боротьбі на п’ятачку. Спроби гостей грати на стовпа – Вадима Носалюка довгий час закінчувалися напівмоментами. Але за дві с половиною хвилини до фінального свистка комбінацію «Авангарда» завершив Михайло Боднар та поставив остаточну крапку в цій «розборці» за Кубок АМФВ.