Гра


1/8

Кубок Прогресу, Центральний Майданчик
4: 5

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Герасимчук В.




Про гру:

Однією з «цікавинок» цього футзального сезону стало те, що після першого туру «регулярки», одразу ж розпочалися ігри на Кубок. Його «Величність жереб» звів у першому турі Кубка Прогресу колективи, що зустрічались у першому турі  серед команд Третьої ліги, а саме «Ротан Плюс» та «Волиньобленерго».

Ця гра чемпіонату видалась надзвичайно цікавою, і цілком справедливо могла бути взагалі «грою туру» всього Чемпіонату Волині в першому турі. Тому вболівальники очікували такого ж протистояння і в цей теплий недільний вечір.

Нагадаємо, що гра чемпіонату закінчилась перемогою «торгівельників», хоча саме протягом всієї гри рахунок був за «енергетиками», та в кінці зустрічі «Ротан Плюс» зробив неймовірний «гольовий ривок» та таки зумів перекласти шальки терезів на свій бік. То ж «Волиньобленерго» прагнуло будь-що взяти реванш.

Поєдинок розпочався на високих швидкостях та на зустрічних курсах. Моменти виникали як біля одних, так і біля інших воріт. І в цих «гольових качелях» більшого спромоглися «ротанівці», які влучними ударами Володимира Яреми та дублем Василя Годуна змогли вийти вперед.

Та потім почалось щось неймовірне. Протягом шести хвилин «енергетики» не тільки дублем Андрія Главацького та м’ячами Петра Назарука і Михайла Курасевича зуміли зрівняти рахунок, але і вийшли вперед.

Така ж цікава гра продовжувалась і у другій половині гри. Було безліч моментів та суперники зуміли обмінятись гольовими випадами. Отже «енергетики» таки змогли взяти реванш за поразку у грі чемпіонату.