Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Друга команди «Ікви» під орудою Сергія Вишневського в стартовому турі зуміла схилити шальку терезів успіху на свій бік та переграла міцну «Надію-2» з рахунком 3:1. А «ексклюзивщики» у ранзі дебютантів Першої ліги свій перший матч з FC «Respect» відверто провалили – 0:6. 

Початок стартового поєдинку 2-го туру розпочався доволі жваво і вже на перших хвилинах мяч двічі побував у воротах. Спочатку Олександр Рудик забив за гоподарів, а за мить Роман Гузар з Горохова заставив помилитися голкіпера млинівців Сергія Гузоватого.

Після обміну голами гра дещо заспокоїлась, вибухнув лише у середині тайму коли за «ексклюзивщиків» відзначився Михайло Устяк та вивів гостей вперед. Гідну відповідь від підопічних Сергія Вишневського довелося чекати майже до перерви. На останніх хвилиних Едуард Хрипа відновив рівновагу, а дубль Олександра Рудика перетворив другу «Ікву» у лідера гольової гонки.

Після відновлення гри переможний запал млинівців зберігся і доволі швидко перетворився у «фокус із шляпою» у виконанні кращого гравця матчу Олександра Рудика, котрий на досягнутому не зупинився та оформив «покер». Ще згодом в Сашка була можливість відзначитися вп’яте, але постріл з 10-метрової позначки виявився невдалим.

«Іква» здобула свою другу перемогу поспіль та окреслила свої амбіції щодо боротьби за медалі Регулярної першості. Суперник з Горохова ще тільки адаптується до реалій Першої ліги і намагається знайти свої власні переможні рецепти.