Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

 

З огляду на лігові титули минулого сезону ФК «Кум і Ко» фаворитом звітного поєдинку варто було вважати луцьку команду. Але якщо кинути око на турнірну таблицю, то шанси млинівської «Ікви-2» виглядали краще.

Всього 15 секунд знадобилося підопічним Сергія Вишневського аби відкрити рахунок у зустрічі та дати можливість своїм вболівальникам помахати новими клубними прапорцями. Швидку стартову атаку вдало завершив моторний Андрій Ліщишин. Пропущений гол не збентежив «кумів», котрі не зважаючи на коротку лаву запасних (всього один гравець) сміливо йшли вперед та створювали моменти. Млинівці ж гостро контатакували та тримали у постійній напрузі кіпера «зелених» Ігоря Манілова.

Гол-відповідь народився з позиційної атаки господарів, яку більярдним ударом у дальній кут завершив Дмитро Стоянович. І до кінця тайму рахунок вже не мінявся.

Після відпочинку гостям знову знадобилося зовсім небагато часу – 19 секунд, аби вийти вперед. Комбінацію завершив Андрій Гузоватий. Атрохи згодом Андрій не тільки оформив дубль, але й зумів номінуватися на топ кращих голів туру, забивши зльоту.

За кілька хвилин, ближче до середини тайму рівновага відновилася. Спочатку Дмитро Стоянович забив свій другий гол у зустрічі, а далі з філігранної передачі досвідченого Ігоря Блажиєвського  забив лучанин Олександр Гук.

Останні хвилини виявилися цікавими та насиченими на події. Емоції вирували. Голкіпер «Ікви» часто підключався до атак, намагаючись допомогти партнерам вирвати омріяну перемогу. Напруження зростало. Купа нереалізованих моментів та жовтих карток. Проте рахунок 3:3, незважаючи на відчайдушні спроби суперників здобути вікторію, залишився незмінним. Бойова нічия стала прикрасою туру.