Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

 

Другою грою у Четвертій лізі була зустріч між хлопцями з Демидівки, та Луцького мікрорайону ДПЗ.

Перед туром «Стир» уже мав у своєму доробку перемогу, натомість ФК «Фенікс» стартував невдало у цьому сезоні, маючи нуль залікових балів у турнірній таблиці, і був дуже налаштований поправити ці негативні статистичні дані саме у цей теплий осінній вечір.

Зустріч розпочалась дуже жваво та на зустрічних курсах. На повну працювали «стражі воріт», а коли вже здавалось що і вони не в змозі виручити, на допомогу приходили каркаси воріт. Недаремно кажуть – «стійка товариш воротаря»!

Та під кінець тайму «стирівець» Сергій Цимбалюк зумів таки «обхитрити» захист чорних та влучним ударом відкрити рахунок. Та не довго раділи демидівці. Буквально у наступній атаці Андрій Літвінцов зумів встановити статус-кво у зустрічі.

Здавалось що колективи так і підуть на перерву при нічийному результаті. Та на останній хвилині гри гравець «Стира» Олег Ткачук зумів «забити в роздягальню».

На початку другого тайму Андрій Літвінцов класно обігравшись у «стінку» зрівнює рахунок у зустрічі.

І розпочалась позиційна гра. Команди «закрились  в обороні», намагаючись не пропустити. Будь-яка помилка при такій грі могла стати фатальною. Небезпечні моменти були, але реалізувати їх команди так і не зуміли. Бойова нічия, та перші залікові бали у «Фенікса».