Гра


10: 2

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

 

До звітного туру пірванецькі футзалісти перебували у лідерах. Команда впевнено перемагає у дебютному для себе сезоні на обласному рівні у своїй лізі. Натомість «центрівці» розпочали старт сезону дещо «шкутильгаючи». Команда  могла як і вдало видати гру, так і потім несподівано оступитись, чого колективу дуже не хотілось у звітній зустрічі.

Гру активніше розпочали футзалісти з Горохівщини. Вони одразу хотіли показати «хто в домі господар» та одразу кинулись в атаку та м’ячем Івана Костюка змогли відкрити рахунок у зустрічі. Розуміючи що цього дуже мало для перемоги, номінальні господарі продовжували атакувати, і таки змогли подвоїти рахунок у зустрічі. Відзначився Андрій Шаламай. Такий розвиток подій взагалі не влаштовував хлопців з «Луцьк Центру» і вони кинулись відіграватись,  та м’ячем Костянтина Вишневського зуміли скоротити рахунок у зустрічі. Так  з мінімальною перевагою ФК «Пірванче» команди і пішли на перерву.

При такому розвитку подій друга половина мала би бути дуже напруженою. «Центрівці» з перших секунд тайму кинулись вперед і влучним ударом Максима Семисюка змогли зрівняти рахунок.

Такий нокдаун на деякий час збентежив червоно-чорних, і їм знадобився деякий час для того щоб «прийти до пам’яті». Як показав час, цей м’яч тільки роздратував гравців ФК «Пірванче». Команда «понеслась» вперед, і маючи кращу фізичну підготовку  почала перегравати опонента. Голи посипались як «з рогу достатку». Іван Костюк робить хет-трик і ставить «Луцьк Центр» у дуже важке положення.

Після цього команди просто догравали зустріч. Завершив впевнено перемогу ФК «Пірванче» хет-трик Андрія Шаломая. Гравцем зустрічі став Іван Костюк, який забив ШІСТЬ!!! м’ячів.