Гра


0: 4

Удари по воротах:

10
:
24

Удари у рамку воріт:

5
:
13

Сейви:

7
:
5

Фоли:

9
:
6

Леончук Олександр, Дмитрук Богдан, Мельник Олег




Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Лідер перегонів у Четвертій лізі – ФК «Вілія» зустрічався з «міцним середняком» - «Бус Маркетом», для якого гра з фаворитом мала показати всі їхні можливості.

До гри будь-які набрані залікові бали для «бусмаркетівців» вважались би успіхом, так як «аграрії» ще в цьому сезоні очок не втрачали.

Початок зустрічі був абсолютно рівним. Червоно-чорні ні в чому не поступались «Вілії», створюючи досить багато моментів біля воріт номінальних господарів поля. Такий перебіг подій спонукав до м’ячів Івана Корчука та Івана Богданенка, та спонукав уже зелено-чорних іти в атаку. Але у цей вечір захист «Бус Маркету» діяв дуже вдало та не давав багато шансів для атакувальних потуг футзалістів  «Вілії».

Результат після першої половини спонукав «аграріїв» до атакувальних дій. Команда великими силами пішла вперед і  … - пропустила. Це Олексій Кірин зумів здалеку «прошити» воротаря суперника. І «запахло сенсацією». Маючи таку комфортну перевагу «Бус Маркет» почувався дуже впевнено та розкуто. Натомість у суперника «почались нерви», що теж йшло на користь опоненту. Розпочались зовсім не потрібні фоли та штрафні удари. Саме з одного з них Володимир Крупнік зумів збільшити рахунок. Після цього гра була практично зроблена.

Дещо несподівана, але цілком заслужена та справедлива перемога «Бус Маркету», та втрата лідерства для хлопців з «Вілії». Та вся боротьба ще попереду!!!