Гра


5: 9

Хронометрист / Делегат:

Орлов В. / Шитов О.




Про гру:

Голи: Голодюк, 3, 21, Сидорчук, 6, Бай В., 20, Бай А., 22 – Шелест, 1, Корець, 6, 22, Ковальчук, 7, 14, 17, 24, Ковтонюк, 16, Приходько, 24.

Арбітри: Борошук, Кірепко, Ярмощук.

 

Суботньому ігровому дню на першому майданчику дав старт поєдинок команд шостої ліги «Ярду» або ще як їх по-футзальному називають «дворовиками» та  Волиньсталі. Вже на першій хвилині матчу зухвало показавши хто сьогодні буде «правити балом» відзначився у воротах суперника Олексій Шелест з волиньсталівців. Колектив у патріотичній формі вже на третій хвилині зустрічі зрівняв рахунок.

Потім гонка кулястого розгорілася не на жарт! М’яч немов скажений гонився по майданчику й влітав у воротах то одних, то інших, тому рахунок змінювався мало не щохвилини. Передбачити хто буде фаворитом цієї гри було просто нереально. За голом, у зустрічі впевнено лідирувала команда «сталевиків», проте в другому таймі «ярдівці» на останніх хвилинах і з останніх сил намагалися зрівняти рахунок, але ці плани так і залишились нереалізованими. 5:9 – на користь блакитно–жовтих – такий підсумок закінчення цієї гри.