Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Дмитрук Б./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Завершальний матч третього туру Вищої ліги мав дати й «Любарту-2», і «Фіміаму» можливість для виправлення несприятливої турнірної ситуації, адже обидві команди очікували від своїх виступів дещо більшого.

Сценарій звітного протистояння виявився таким, як і очікувалося – підопічні Олександра Лисенка намагалися накочувати хвилі футзальних атак на ворота суперників, а «Християни» постійно створювали небезпечні контрвипади до протилежної рамки. Особливу роль для «Фіміаму», як зазвичай, зіграв голкіпер Володимир Лимар, який врятував команду після небезпечних моментів Назара Бугайчука та Михайла Ткачука. А у середині першого тайму забили номінальні гості – гарну комбінацію партнерів по команді точним ударом завершив Олександр Нагорний – 0:1. Не в останню чергу завдяки голкіперу «Християн» рахунок до перерви так і залишився незмінним.

У другому таймі «Любарту-2» таки вдалося рахунок зрівняти. Багатоходову комбінацію номінальні господарі розкатали до вірного, а Михайло Ткачук забивав уже в порожні ворота – 1:1. Під акомпанемент переклички вболівальників обох команд на трибунах вони демонстрували якісний футзал з високим рівнем самовіддачі. Особливо це стосується «Фіміаму», адже на останніх хвилинах суперники створили чимало моментів для взяття воріт. Утім, пробити Володимира Лимара ані Тарасу Мушиту, ані Михайлу Ткачуку з Назаром Бугайчуком, так і не вдалося – команди завершили ігровий день бойовим миром. «Любарт-2» так і не зумів знову повернутися на шлях перемог, а для «Фіміаму» заліковий пункт став першим у сезоні, а гра команди дозволяє подумати й про покращення турнірного становища у наступних поєдинках.