Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Онищук Ю.




Про гру:

Матч-відкриття третього туру Третьої ліги між командами «Волиньобленерго» та «Атлетик» Млинівський  район відвідало чимало глядачів, які отримали масу емоцій від побаченого. А тепер про все по порядку. По-бойовому «заряджені енергетики» з перших секунд взяли контроль гри та диктували свої умови у матчі. Прекрасну взаємодію та командну роботу показували підопічні Петра Назарука, виконавши неймовірну кількість ударів по воротах суперника (18 ударів). Здавалось що ось-ось уже заб’ють перший м’яч, але впевнено діяв у рамці Борис Веремчук – голкіпер «Атлетика», демонструючи чудовий взірець воротарської майстерності.

Вболівальників «ВОЕ» не влаштовували нулі на табло і ті стали ще дужче «гнати» своїх вперед. Ініціативу на себе взяв лідер «енергетиків» Петро Назарук і після чергової позиційної атаки став адресатом блискучого пасу – пробив по воротах, але м’яч після рикошету від стійки  по зрадницьки прокотившись по лінії, закотився у протилежний кут від голкіпера. Рахунок відкрито, господарі майданчика дещо скинули обороти, чим дозволили провести декілька небезпечних атак на власні ворота, але вони не увінчались успіхом. При мінімальній перевазі команди пішли на перерву.

Після свистка арбітра який сигналізував про початок другого тайму все змінилось. Гості з Рівненської області перехватили ініціативу і стали диктувати свої умови лучанам, які тепер були зосереджені на захисті та «вискакували» у небезпечні контрвипади.

Перевага у володінні м’ячем та коротка лавка запасних у «енергетиків»  таки далась в знаки. Олег Фенюк на 19 хвилині зустрічі вдало приборкав м’яч перед штравним майданчиком та прицільно пробив повз голкіпера зрівнявши рахунок 1:1.

Вже на наступній хвилині господарі майданчика  провели чергову контратаку. Андрій Главацький прийняв м’яч на чужій половині та обігрався в стіночку із партнером і без вагань пробив повз воротаря надіславши «селект» у сітку воріт чим вивів свою команду у перед 2:1. Наступні намагання гостей бодай зрівняти рахунок результативно  не закінчались - то майстерність підведе на завершальному ударі, то каркас воріт перевірять на міцність, то суперник пильно зіграє в захисті.

Пролунала сирена, а за нею і  фінальний свисток арбітра який зафіксував в ігровому протоколі матчу перемогу «Волиньобленерго». «Енергетики» зміцнили своє становище у таблиці, а гості з Млинівського района повинні добряче попрацювати над реалізацією своїх моментів.