Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Онищук Ю.




Про гру:

Цей матч нічим не поступався за емоційною шкалою та швидкостями на полі попередньому, де «Волиньобленерго» мінімально переграв «Атлетік». Енергійніше першу тринадцятихвилинку зустрічі розпочали «оламівці» проводячи потужні та небезпечні атаки, які змушували вступати неодноразово вступати в гру кіпера «Прип’яті» Юрія Борейка. Номінальні господарі виглядали дещо розгубленими, чим і скористались гравці команди «Olam-Kasef» вивівши на перспективну позицію для удару Ігоря Єпіфанова, який не схибив та вивів свій колектив у перед 1:0. І з таким рахунком команди пішли на відпочинок.

Друга половина зустрічі видалась дуже емоційна, напружена та цілковитою протилежністю першому тайму. Відпочинок пішов на користь любешівцям. Команда стала грати більш впевнено та злагоджено, як єдиний механізм. А «бульдоги» дещо «послабили хватку» виграючи по ходу зустрічі, розслабились та віддали ініціативу супернику, роблячи дивні помилки.

Менеджеру та по сумісництву голкіперу команди – Олександру Мосійчуку все частіше приходилось вступати в гру, демонструвати рефлекторні сейви та дива реакції. А «Прип’ять» транжирила момент за моментом, то стійка виручить гостей з Острожця, то промахи в пусті ворота.

Згодом домінування «червоно-зелених» далось в знаки. Чудова атака та майстерний удар Олександра Клямара зрівнює рахунок у матчі 1:1. «Оламівці» взялись виправляти ситуацію, нарощуючи темп гри. Пішла гра на зустрічних курсах. На полі як і на лавках запасних стало дуже гаряче про що свідчить і вилучення гравця рівенчан. Бездоганно виконана контратака у виконанні любешівців та результативний удар під поперечку того ж Олександра Клямара виводить свою команду у перед 2:1.

Фінальний свисток зафіксував перемогу «Прип’яті», яка поповнює свою скарбничку трьома заліковими балами.