Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Поєдинок між клубами з верхньої частини турнірної таблиці явно претендував на звання центрального матчу туру. Команди, в складі яких чимало майстерних виконавців знають як грати у футзал та вміють працювати на перемогу.

Після стартового свистка команди без зайвих рухів взялися до футзальної справи та захопили увагу глядачів. Вже за хвилину рахунок відкрив Назар Ожеховський, а ще за 120 сеукнд забив прудкий Василь Присяжнюк з Топільного.

На 8-й хвилині атака ФК «Топільно» перетворилася у контрвипад хорівців і забивний Владлен Лужин свій шанс реалізував – 2:1. Перевага трималася недовго і гол Вадима Шутовського рівновагу відновив. До сигналу на перерву суперники мали купу можливостей для взяття воріт, але в протокол було вписано підсумок першого тайму – 2:2.

Після запланованої паузи темп не зманшився. Гра тривала в атакуючому ключі з безліччю моментів. Але перший акцентований удар по воротах стався стався лише на 18-й хвилині і закінчився взяттям воріт другої «Надії». Розіграш стандарту потужним пострілом завершив Олександр Коровіцкій.

Напруга, як і кількість фолів постійно зростала. Зрештою Віталій Татарінцев з Хоріва проштовхнув «селект» у сітку і відновив паритет. На останніх хвилинах трималася і рівновага за фолами – 5:5. Хоча 30 секунд до фінального свистка «Надія-2» отримала шанс пробити дабл-пенальті, але кращий гравець матчу Андрій Никитюк влучив у стійку. Насправді бойова нічия у протистоянні гідних суперників, котрі тепер посідають третю та четверту сходинки у турнірній таблиці та лишаються у лідируючій групі першості.