Гра


8: 1

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Відкривався четвертий тур у Четвертій лізі грою команд з Луцьких мікрорайонів – ДПЗ та представників центральної частини міста.

До звітної гри колективи «зірок не хватали», та перебували у нижній частині турнірної таблиці, набравши на двох лише два залікових бали, так що в цьому поєдинку гра була за шість очок та принципове питання, в якому мікрорайоні міста краще грають у футзал!

Переможець гри мав шанси «вилізти з нетрів» турнірної таблиці, натомість у невдахи, шанси зайняти високе місце в «регулярці» були б вже дуже примарними.

Початок гри був дуже цікавим. Вже на третій хвилині команди тричі вразили ворота одна одної. Вдалось це зробити «ДПЗівцям» Денису Крячко та Андрію Янко,  на що влучними ударом відповів гравець «Луцьк Центра» Віталій Мартинюк.

В подальшому розпочалась силова боротьба з безліччю фолів. Під кінець тайму команди набрали по п’ять командних фолів та пробивали дабл-пенальті, які правда нічим не закінчились, так як в цих дуелях перемогли «стражі воріт».

Друга половина розпочалась зі швидкого м’яча Андрія Янко, і змусила «Луцьк Центр» всіма силами йти вперед. Це було на руку ФК «Фенікс», які ловили на контратаках опонента. В одній із атак після розіграшу кутового Владислав Панькевич блискучим ударом у «дев’ятку» поставив «центрівців» у дуже складне становище.

Продовжив переможну ходу номінальних господарів Богдан Веремко, і гра була вже практично зроблена. Він же завершив впевнену перемогу «Фенікса» у цій грі.