Гра


3: 6

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Дещо несподівано поразка у попередньому турі відкинула «Вілію» з призової трійки на несподіване п’яте місце і просто поставила амбітний колектив перед важким завданням – перемагати будь-що у цій грі для того, щоб конкурувати за «медальний пьедестал» «регулярки».

У «Клевер Сторс» справи складались дещо по іншому. Команда у попередній зустрічі здобула свою першу перемогу і була на піднесенні, так що «психологічний стан» у колективі був хороший і вони були по бойовому настроєні на цю гру.  Тим більше що у разі перемоги «торгівельники» обійшли б опонента у турнірній таблиці, так що всі очікували на цікавий та безкомпромісний поєдинок.

Поєдинок розпочався дуже обережно. Команди переживали більше про захист своїх воріт, чим за атакувальні дії. Всередині тайму «аграріям» вдалась класна комбінаційна атака, яку влучним ударом завершив Михайло Лисюк, на що відповів Олександр Желєзняков з команди опонента. Так що на перерву суперники як кажуть «пішли при своїх».

Друга половина розпочалась зі швидкого м’яча Андрія Янко, і вже номінальним гостям прийшлось відіграватись. Вдалось це зробити всередині тайму Миколі Мельнику, і гра розпочалась «з нуля».

В такий відповідальний момент команди грали до будь-якої помилки. Її першими допустились гравці «Клевер Сторс», і Ігор Прудніков та дубль Дмитра Биця знову виводять свою команду вперед у цих «гольових качелях».

Більше «Вілія» помилок у захисті не допускала, та довела цю зустріч до перемоги і продовжила «гонку за лідерами».