Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Родзинкою цього туру у Четвертій лізі безумовно була зустріч між ФК «Респект» та ФК «Пірванче». Команди перебували на лідируючих позиціях, та на думку багатьох це була «чемпіонська гра».

Пірванецькі футзалісти в цьому сезоні ще не мали втрачених очок, пройшовши з стовідсотковим доробком турнірний шлях. «Респектівці» теж ще не програвали, та лише у минулому турі дещо «спіткнулись», зігравши в нічию, і були налаштовані будь-що повернути корону лідера свого дивізіону. Так що численні глядачі хотіли побачити справжнє футзальне видовище!

Поєдинок розпочався дуже активно. Команди з перших хвилин намагались нав’язати свою гру, багато атакували та вдало захищались. Час швидко спливав, а м’ячів все не було. Та при такій грі так продовжуватись довго не могло, і таки під кінець тайму Павло Балас своїм дублем зумів у швидких контратаках відкрити рахунок у зустрічі.

Всі намагання пірванецьких футзалістів щось поміняти у першій половині гри так ні до чого і не призвели. Крім того ще й третій м’яч Назара Пащука змусив ФК «Пірванче» піти на перерву у поганому настрої.

Такий перебіг подій абсолютно не влаштовував команду з Горохівщини, і вони великими силами кинулись вперед. Та надійно діяв захист «біло-синіх хорватів» та їхній «страж воріт». Але в одній із атак Давид Корнійчук зумів після підступного рикушета скоротити рахунок та зберегти інтригу у цій грі. За чотири хвилини до закінчення Ілля Грушецький скорочує рахунок до мінімуму, і доводить гру до справжньої «рубки». Незважаючи на всі зусилля ФК «Пірванче» зрівняти рахунок їм це не вдалося.

Суперважка перемога «Респекта», яка виводить команду на перше місце в Регулярному Чемпіонаті.