Гра


4: 6

Хронометрист / Делегат:

Алексюк Р./ Герасимчук В




Про гру:

Суперники перед звітним туром знаходились у середині турнірної таблиці, - на сьомому та восьмому місцях відповідно, так що перемога у цій грі давала досить багато шансів піднятись до заповітної «медальної» трійки впритул.

У «реулярці» команди показували досить пристойну гру, хоча в багатьох епізодах їм просто не щастило, так що на цю гру, та «її Величність Фортуну» суперники розраховували саме у цьому поєдинку.

Початок гри розпочався з курйозного м’яча у ворота «пекарів» вже на другій хвилині. Це Назар Бондарук підступною «свічкою» зумів перекинути воротаря команди – суперника. А через хвилину Василь Пастух його подвоїв.

Всередині тайму демидівські футзалісти порушили правила у карному майданчику. Шестиметровий вдало виконав Анатолій Марчук. Він же через дві хвилини зумів не тільки зрівняти рахунок, але і вивести свою команду вперед. Ось такі цікаві «футзальні качелі» побачили глядачі у першому таймі.

Результат першої половини змушував гравців «Стира» йти вперед і вони великим силами кинулись відіграватись оголюючи свої «захисні редути».  Цим вдало скористався «Теремно Хліб», який у контратаці ударом Віктора Зомбера зумів збільшити рахунок у зустрічі.

Та гравці з Рівненщини змогли проявити бійцівські якості, та не здавались до кінця і таки зрівняли рахунок  ударами Вадима Сімухова та Назара Бондарука.

А під кінець тайму лідер «Стира» Сергій Цимбалюк ставить масну крапку у переможній для свої команди грі.