Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Алексюк Р./ Герасимчук В




Про гру:

Відкривали четвертий у Третій лізі колективи «Прип’ять» та ХФК «Фіміам».

З різним настроєм підходили команди до звітного поєдинку. Любешівці мали у своєму активі дві перемоги і були налаштовані розвивати свій успіх. Натомість ХФК «Фіміам» у турнірній таблиці у графі набраних очок сиротливо було написано «нуль», так що команда теж прагнула в цей день будь-що перемагати.

Розпочалась зустріч з обопільних атак. Вже на перших хвилинах команди хотіли показати «хто в домі господар», намагаючись володіти ініціативою, та будь-що першими відкрити рахунок. Та спливав дорогоцінний час, а «селект» не хотів пересікати стрічку воріт команд.

Та в середині тайму «християнину» Олександру Лисюку вдався підступний для воротаря удар, і м’яч затріпотів у сітці воріт хлопців з берегів Прип’яті. Любешівці кинулись в атаку намагаючись зрівняти рахунок. Та гравці «Фіміам» збудували потужний захисний мур, не даючи нічого зробити атакувальним потугам суперника. Мало того команда гостро контратакувала і в деяких епізодах лише дивом не змогла збільшити рахунок.

Друга половина розпочалась з вдалого розіграшу для «Прип’яті». Олександр Цяк зрівнює рахунок у грі. Далі ініціатива перейшла до Любешівців, і легендарний Тарас Михалик виводить свою команду вперед. Маючи такого гравця в команді, гріх було цього не використати, що вправно робили гравці з Любешівщини, де «диригентські ролі» виконував саме Тарас. Бувший гравець збірної України, «Динамо» Київ, «Локомотив» Москва, дворазовий чемпіон України та багатотитулований гравець з футболу робить дубль у грі і практично знімає всі питання про переможця цієї зустрічі.

Останні хвилини гри пройшли спокійно. Команди дограли гру, а табло зафіксувало перемогу гравців «Прип’яті».