Гра


7: 2

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю.




Про гру:

Голи: Чемерис, 2, перванчук, 6, Чабан, 12, 19, Обертас, 20 – Савчишин, 1 (АГ), Полетій, 4, Малюк, 16.

Попередження: Перванчук, 19 – Малюк, 12, Немирський, 26.


 

В першому матчі Другої ліги «Володимирівка» - «Зимне» вже на 1-й хвилині прикра помилка захисників гостей призвела до автоголу. Результативна подія розслабила суперників і команди з головою поринули у веселу гру. Вже за хвилину традиційно жвавий «ветеран» Сергій Чемерис подвоїв рахунок. Гравці «Зимного» не розгубилися і виконали гольову операцію у три ходи 2:1 – гарна відповідь.

Ще через кілька хвилин у вільній зоні біля чужих воріт Дмитро Перванчук наполегливо закликав Леоніда Чабана дати пас, але у підсумку отримав кулястого на секунди пізніше від Максима Обертаса та в дотик відправив снаряд у сітку. Красивий гол. Проте під завісу тайму справжній шедевр «намалював» обізнаний у футбольних хитрощах Леонід Чабан, коли взявся виконати штрафний удар. Вишуканий «черпачок» і м’яч перелетів через голови захисників та кіпера точнісінько у верхній кут. Трибуни дружно аплодували. Вдруге оплески Леонід зірвав на 19-й хвилині, коли дальнім та надзвичайно потужним пострілом ледь не порвав сітку воріт суперника. Обидва голи 15-го номера «Володимирівки» могли номінуватися на «гол туру».

Решта гольових подій в матчі мали більш статистичне значення, адже імя переможця звітного двобою було практично визначене. Впевнена перемога діючого володаря Кубку Волині – 7:2.