Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Протягом перших чотирьох турів «динамівці» стрімко вилізли на вершину таблиці Суперліги, а тепер проти міцного «Хорова» повинні були боротися з лідерською відповідальністю. Матчі між цими суперниками завжди проходять у цікавій боротьбі – торік, наприклад, вони так і не визначили переможця у протистоянні (1:1). Ось і цього разу перший тайм відзначився великою кількістю боротьби, однак по-справжньому гострих гольових можливостей у команд було не так багато. «Динамо» більше запам’яталося у дебюті поєдинку, коли міг забивати Леонід Єфремов, який влучив у бокову стійку. А от голкіперу лучан Дмитру Роюку доводилося серйозно вступати у гру ближче до перерви – утім, перший номер лідерів таблиці впорався та зберіг свої ворота «на замку».

У другому таймі перевага «біло-синіх» ставала усе відчутнішою – гравці «Хорова» створювали більше гострих моментів і у середині тайму пожинали плоди такої переваги. Спочатку лучани дали пробити із середньої дистанції Івану Мучаку, який не залишив шансів воротареві – 1:0. А вже за три хвилини рахунок взагалі став розгромним: Юрій Капустинський у швидкому відриві реалізував вихід віч-на-віч з Роюком, а Дмитро Борисюк взагалі досить елегантно прокинув м’яча голкіперу за плече, забивши дуже гарний гол – 3:0.

Динамівці не здалися – уже в наступній атаці Леонід Єфремов після власного проходу хитрим ударом з-під захисника скоротив відставання у рахунку, однак лучани одразу ж пропустили контратаку, а Мучак викотив Борисюку вже на порожні ворота – 4:1. Як не намагалися «динамівці» врятувати матч, змінити рахунок на табло так і не змогли, зазнавши першої поразки у нинішньому сезоні.