Гра


0: 1

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Кузнєцов Д.




Про гру:

На тижні «Любарт» не зумів розпочати новий сезон в чемпіонаті України з перемоги, однак окрім всеукраїнського розвитку від команди чекають успіхів і на обласній арені. А там наразі кращого суперника для доведення власних амбіцій, аніж титулована «Надія», просто не знайти. Тож на завершення недільного ігрового дня глядачі могли насолодитися цікавим футзалом.

На початку матчу ближчими до успіху були саме футзалісти «Надії»: Назар Яцишин зі штрафного розрядив гармату в бокову стійку, а після удару Сергія Шафранського лучан врятував Андрій Янчук. А от «Любарт» забив з першого ж серйозного моменту – під час атаки номінальних гостей м’яч відскочив до Сергія Вишневського, якому вдався точний удар із середньої дистанції – 0:1! Дуже скоро рахунок подвоїти міг Владислав Сизик, однак його удар потягнув Ігор Пунда. Ближче до перерви нелегко було голкіперу «Любарта» Андрію Янчуку, однак він впорався із ударами Євгена Заїченка та Сергія Шафранського, а Ярослав Писько з вбивчого положення не влучив у рамку.

Сценарій другого тайму можна було передбачити – «Надія» накочувала хвилі своїх атак, а гравці «Любарта» терпіли та кололи дуже небезпечними контратаками – після моментів у Дмитра Романюка, Сергія Вишневського та інших гравців луцького клубу чинних регулярних чемпіонів області у грі залишав останній рубіж – Ігор Пунда. На кінець матчу «Надія» пішла грати п’ять польових та організувала дуже хороші можливості, однак Янчук здійснив неймовірний сейв після удару Шафранського, а вбивча ліва Володимира Бобилєва лише трохи розминула м’яч з боковою стійкою воріт «Любарта». Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу лучан, які за два тури можуть похвалитися «знятими скальпами» абсолютних та регулярних чемпіонів Волині, а «Надія» так і не змогла скористатися осічкою «Динамо» та вийти на одноосібну першу сходинку Суперліги.