Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Голоскоков С.




Про гру:

Голи: Бойко, 6 – Лич, 3, Яцюк, 13, Байбула, 17, 18.

Попередження: Рожко, 17, Бойко, 21, Скиданюк, 26 – Яцюк, 22.


 

У луцькому дербі стартового поєдинку Першої ліги зустрілися античний «Мідас» та «Термно-Хліб». Доре знайомі колективи відразу розпочали чоловічу боротьбу за ініціативу. Першими відзначилися «пекарі», Котрі стараннями Назара Лич відкрили рахунок. А далі швидкий Андрій бойко за кілька хвилин вирівняв рахунок.

Гра продовжилась на зустрічних курсах з рівними шансами на успіх. Фатальною для волошково-білих виявилася 13 хвилина, на якій 13-й номер «теремнівців» Олег Янюк вивів гостей уперед. І, як показали подальші події, розвалив ігровий план «Мідаса».

Після відпочинку негаразди в стані господарів продовжились і мяч до 18-ї хвилини двічі побував у сітці воріт «антично-царської» команди після дублю Михайла Байбули. Рахунок 4:1 став серйозною заявкою на перемогу квото-червоних.

Підопічні Юрія Павельчука доклали ч мало зусиль аби змінити хід невдалого поєдинку, пробиваючи штрафні та проводячи гострі атаки. Але все марно. М’яч вперто не хотів «лізти» у ворота суперника.

Після тайм-ауту за пару хвилин до закінчення гри «Мідас» випустив п’ятого польового. Проте нічого «путнього» з цієї ідеї не вийшло. Рахунок не змінився, а суперник ще ще кілька разів вибачив господарів під час «обрізів». 1:4 – все по чесному.