Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

 Після осічки нововолинського «ТТІ» гравці «Колоса» намагалися у разі перемоги зрівнятися з лідерами турнірної таблиці Вищої ліги. Утім, суперники були не із простих – «Любарт-2» протягом попередніх турів також розраховував на набагато кращий результат.

Матч розпочався за рівної боротьби, однак атаки ківерцівських футзалістів виглядали набагато гострішими. У підсумку, «зелено-білі» й відкрили рахунок в матчі. Юрій Чепура спробував вдарити здалеку і вийшло якнайкраще – м’яч залетів прямісінько у нижній кут воріт лучан – 0:1. Подвоювати перевагу «Колоса» міг Олександр Батрак, однак з його ударом голкіпер впорався. Під кінець тайму підопічні Олександра Лисенка по-справжньому прокинулися та створили масу гольових моментів, однак рахунок до перерви так і не змінився.

А от одразу ж після «антракту» лучанам вдалося швидко відігратися: на дальній стійці ківерчани забули про Дениса Рудика, якому потрібно лише підставити ногу під простріл – 1:1. Раділи, щоправда, гравці «Любарта-2» недовго. Під час контратаки Юрій Чепура гарно прострілив на Олександра Батрака, який не залишив шансів воротареві з близької відстані – 1:2. Шоу сторін продовжилося уже за хвилину, коли Михайло Ткачук на лінії карної зони розібрався із захисником та точно пробив повз Валентина Бондарєва – 2:2!

Атака на атаку, фол на фол – на майданчику закрутилася цікава гра, у якій все міг вирішити один момент. І таким моментом став шедевральний гол Олександра Батрака, який по-бразильськи прокинув супернику поміж ніг та з дальньої дистанції підловив голкіпера ударом в ближній кут – 2:3. На куражі футзалісти «Колоса» могли вирішити долю матчу, однак Юрій Чепура, Андрій Полтавець та Юрій Ващук якимось дивом не використали свої шанси. У відповідь свою можливість врятувати матч не реалізував Олександр Халик, тож Ківерці піднялися до вершини турнірної таблиці Вищої ліги.