Гра


2: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

 Завершував ігровий день у Вищій лізі дуже цікавий поєдинок. «Модерн-Експо» минулого тижня нарешті святкував першу «вікторію» у чемпіонаті, залишивши наодинці з нулем у графі «перемоги» якраз «Християн».

Не дивно, що уже з перших хвилин обидві команди направили свої сили на атаку, а голкіперам – Андрію Купрійчику та Володимиру Лимару – довелося добряче попрацювати, постійно рятуючи свої команди. Мабуть, найактивнішим у перші хвилини був Максим Бортник, який не раз міг вивести «Модерн» уперед, однак не використав декілька шансів, під час одного з яких влучив у бокову стійку. Утім, заводська команда таки відкрила рахунок зусиллями Валерія Галієва, який чітко реалізував вихід віч-на-віч з Лимаром – 1:0. До завершення тайму «модернівці» створили моментів, мабуть натри гри уперед, однак якимось дивом не скористалися можливістю закрити інтригу в поєдинку. До честі «Християн», і вони могли забивати, однак Олександр Потурай та Іван Вдовенко свої моменти також не використали.

У другому таймі «модернівці» знову намагалися збільшити свою перевагу в рахунку, однак забивати цього матчу судилося лише Валерію Галієву, який точним ударом змінив цифри на табло – 2:0. «Модернівці» не зупинилися й після цього, а Максим Бортник та Вадим Соловонюк могли знову-таки закривати гру. А могло все скластися й інакше, якби справжній кураж не піймав Андрій Купрійчик, щоразу рятуючи «Модерн» від пропущеного гола. Фінальний свисток зафіксував перемогу саме номінальних господарів майданчика, які нарешті почали підійматися по турнірній таблиці Вищої ліги, а «Фіміам» своїми бійцівськими якостями доводить, що не зайвий на вищоліговому святі футзалу.