Гра


5: 0

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Лише 12 секунд знадобилося «кадарівцям», аби відкрити рахунок у зустрічі. Перша ж атака господарів закінчилася розіграшом м’яча до «вірного» і Івану Рибковському лишалося лише переправити «селект» у порожні ворта. Хлопці з клубу «Клевер Сторс» кілька разів огризнулися, але рівно на закінченні 3-ї ігрової хвилини пропустили вдруге. І знову швидкий розіграш біло-чорних закінчився влучним пострілом Олега Гаврилюка.

Після двох гольових подій гра дещо заспокоїлася, темп впав і події на майданчику СК «Арена Спорт» розвивалися у сонному режимі з огляду на ранковий час та й ще неділю. Всі намагання гостей провести позиційну атаку закінчувалися небезпечними контр випадами суперника, котрий щоправда більше не забивав, підсумувавши перший тайм рахунком 2:0.

Після відпочинку цікавіше не стало. FC «Kadar» зосередився на захисті власних воріт та виходах у швидкі атаки, а представники торгівельної мережі «7/23» шукали свої козирі. Виходило не дуже. Під кінець матчу дві поспіль атаки «чорно-білих» закінчилися взяттям воріт. Свою власну статистику підкорегували автоголом «клеверовець» Юрій Ігнатюк та Юрій Юрчик з «Кадару».

Жирну крапку в зустрічі голом-красенем поставив Олександр Чекус, влучно пробивши з дальньої дистанції. 5:0 і FC «Kadar» отримує не особливо енергозатратну перемогу, яка виводить команду на 3 позицію в турнірній таблиці.  А «Клевер Стору» у разі бажання потрапити до сітки плей-офф слід шукати рецепти більш вдалої та результативної гри.