Гра


0: 7

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Формально суперники перед початком поєдинку були сусідами за турнірною таблицею, але 8-й «Ротан плюс» на цілих 5 балів випереджав ХФК «Фіміам-2», котрий разом із «Вартою переможців» очок не набирав і поки що знаходиться за межами зони плей-офф.

З перших хвилин гри господарі майданчика вирішили схилити шальку терезів успіху на свій бік та повели масований наступ на ворота другої команди християнського футзального клубу «Фіміам». До середини тайму господарі вирівняли гру і організували низку гострих моментів, які лише дивом не закінчилися взяттям воріт «ротанівців». Проте погасити бодай одне «зеро» на інформаційному табло СК «Арена Спорт» суперникам до перерви так і не вдалося.

У другому таймі лише на 16-й хвилині Вадим Годун з «Ротан плюс» припинив гольову посуху, відкривши рахунок. Гра розкрилася. Темп збільшився. І в обміні уколами фортуна посміхнулася гостям,які змогли вивести на ударну позицію Дмитра Коробко та подвоїти результат. А рівно за 5 хвилин до фінальної сирени гравцю «плюсовиків» Олександру Хамулі вдалося зробити серйозну заявку на переможний результат – 0:3.

«Червоні» з усіх  сил намагалися розмочити рахунок і мали безліч моментів, але суперник знову зумів підловити ХФК на позиційній помилці і Олександр Хамула довів перевагу до чотирьох, а згодом і до п’яти пунктів після хет-трику.

Подальші події на майданчику носили формальний характер. Вболівальники господарів закликали своїх улюбленців до голу, але Олександр Хамула зробив «покер», а дубль Вадима Годуна закріпив підсумковий результат 7:0 на користь «Ротан плюс». Гіркою пігулкою для гостей стало вилучення (далеко не перше в кар’єрі) після закінчення гри Дмитра Коробко, який у грубій формі вирішив навчити арбітра Правилам футзалу.