Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Лідер Третьої ліги «Приват» в 5-му турі отримав собі у суперники цікаву та непередбачувану команду із чесько-загадковою назвою «Olam-Kesef Sport», де гольовою майстерністю вирізняється екс-гравець «Стелли» Тарлан Гаджиєв.

Лідер перегонів в Третій лізі в особі «Olam-Kesef» отримав серйозного суперника, якого не особливо хвилювали турнірні здобутки опонентів. До середини першого тайму «червоні» неодноразово перевіряли майстерність досвідченого Олександра Руміна. Його візаві та тезка Олександр Мосійчук також демонстрував свій фах та хист, але значно рідше. Територіальна та ігрова перевага була на боці гостей, але в голи не конвертувалася. Більше того, за кілька хвилин до перерви одна з не чисельних атак «банкірів» закінчилася голом. У складі «Привату» відзначився моторний Максим Конон. Відповідь «волинських чехів» не забарилася – швидку багатоходівку завершив Олександр Дубець і за рахунку 1:1 суперники пішли на відпочинок.

По перерві сценарій подій на центральному майданчику СК «Арена Спорт» суттєво не змінився. «Olam-Kesef» великими силами йшов у наступ, а господарі намагалися підловити опонентів на помилці. Через дві с половиню хвилини від відновлення гри гол Сергія Мельничука вивів гостей вперед. Ця подія вмотивувала банкірів до активних дій і за кілька хвилин потужний постріл Романа Матвійчука у «дев’ятку» воріт «червоних» відновив паритет – 2:2.

В середині тайму швидкий контр випад, як ефективна зброя,знову спрацював на користь «Привату». Швидкий Максим Конон обігрався з партнером та пробив впритул – 3:2. Гості відповіли затяжним штурмом і на 23-й хвилині добилися результату, вивівши на ударну позицію Сергія Ільчука.

Напруження зростало. Ціна помилки також. Зупинок в грі побільшало, але бажання вирвати перемогу на останніх хвилинах в суперників не пропадало. Швидкості зросли і комбінацію «Olam-Kesef» завершив забивний Тарлан Гаджиєв. Цей гол став переможним для «волинських чехів», котрі завдяки вікторії опанували п’яту позицію в турнірній таблиці на відстані в два очки від лідера.