Гра


2: 4

Удари по воротах:

17
:
23

Удари у рамку воріт:

8
:
15

Сейви:

11
:
6

Фоли:

6
:
3

Дмитрук Богдан, Алексюк Радислав, Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Заключний поєдинок 5-го туру на центральному майданчику СК «Арена Спорт» звів у двобої православний клуб «Покров» та одного з лідерів Четвертої ліги FC «Respect-2». Діями господарів на тренерському містку керував тренер-консультант Дмитро Голоскоков, якого більше знають, як тренера жіночого футзального клубу «Легіон». І чоловіча команда господарів з перших хвилин безстрашно пішла вперед. Активність «чорно-синіх» певний час дивідендів не приносила, але на 5-й хвилині під гучні оплески вболівальників «Покров» відкрив рахунок після голу Олександра Сачковського. А ще за кілька хвилин рахунок стараннями Івана Старушика став 2:0 і «поважні» вимушені були йти вперед, аби переломити хід неочікуваних подій. Виходило не дуже і суперник до перерви скоріше міг забити ще, аніж FC «Respect-2» скоротити відставання.

Після відпочинку гості спробували великим силами піти у наступ, але кілька контр випадів «Покрова» збили атакуючий порив «біло-блакитних». Гол FC «Respect-2» народився після удару в дотик потужного Озера Бірава, а ще за мить рахунок вже був рівним, коли на дальній стійці добряче «підсуєтився» Олександр Шимко.

За нічийного рахунку у діях команд побільшало браку та невиправданих помилок. Один з таких моментів і дозволив Олександру Шимко оформити дубль та вивести «поважних» вперед у рахунку. Останньої фатальної помилки на фынышній хвилині припустився  кіпер господарів Володимир Ясько, котрий «обрізався» під час гри з п’ятим польовим і дозволив Івану Сидорчуку вразити порожні ворота. Сенсації не сталося - FC «Respect-2» продовжує утримувати лідируючу позицію у Четвертій лізі. А «Покров» молодці!