Гра


8: 5

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Голоскокеов С.




Про гру:

Третя команда Першої ліги «Іква-2» проти записного фаворита, котрий не знає поразок у нинішньому сезоні та отримав запрошення на участь в елітному ХХІІІ-му Новорічному турнірі, де збираються кращі волинські виконавці. Для підопічних Сергія Вишневського FC «Respect» більш ніж серйозне випробування.

Своїми шансами здобути важливу перемогу млинівська команда в першому таймі скористалася лише на 50%. Після швидкого голу у виконанні Олександра Серяпова ще один гострий випад через хвилину закінчився влучним ударом Павла Ліщука. 2:0 – несподіваний початок для луцького клубу. А далі «Іква-2» могла достроково зняти всі питання щодо переможця зустрічі, але не використала два чистих виходи два в нуль. Гравці ж команди з обласного центру ніяк не змогли прокинутися і до перерви так і не змогли знайти гольовий рецепт.

По перерві на глядачів чекало справжнє шоу у вигляді гольової феєрії з 11-ти забитих м’ячів. І це не диво, адже «поважні» після відновлення гри пішли вперед великими силами, часто використовуючи у нападі свого голкіпера. Номінальним гостям вдалося тричі підловити лідера на помилках і на табло загорілися сенсаційні 5:0.

Гру було зроблено. Хоча буденність поразки лучан красивим голом з бойової лівої, а згодом хет-тріком, дещо розбавив досвідчений Ярослав Кухаренко. Проте факт першої в сезоні поразки лідера став реальністю. А в  турнірній таблиці до «поважних» після звітного туру на відстань двох пунктів наблизилися прямі конкуренти – луцький «Кум і Ко», ФК «Топільно» та «Іква-2» з Млинова. До речі, в наступному турі, що відбудеться аж в середині січня, FC «Respect» зіграє саме з «Кум і Ко», а на фініші зустрінеться з ФК «Топільно».