Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Голоскокеов С.




Про гру:

Обидва суперники після п’яти турів увійшли в коло претендентів на медальний залік Першої ліги. Лучани з 10-ма очками у звітному поєдинку отримали реальну можливість наздогнати ФК «Топільно», в активі якого 13 залікових балів, а гості у разі поразки лідера першості (FC Respect  таки поступився «Ікві-2») могли одноосібно очолити турнірну таблицю. Тому саме цей матч анонсувався як центральна гра 6-го туру.

Зі стартовим свистком арбітра гості пішли у наступ та організували кілька небезпечних атак. Але лучани швидко загасили наступальний порив «топільчан» і на 8-й хвилині зуміли забити. Капітан «кумів» Ігор БЛажиєвський своєю нагодою скористався на 100%. Ще до перерви «блакитні» могли зрівняти рахунок, але моменти так і лишилися моментами.

Черговий гол у зустрічі стався на початку другого тайму. І знову «селект» після удару Ігоря Блажиєвського опинився у сітці воріт ФК «Топільно». За 5 хвилин до фінального свистка гості почали підключати до атак свого голкіпера Андрія Бльоха і отримали гол у порожні ворота. Лишень третя спроба Андрія у нападі виявилася вдалою і рахунок скоротився до 3:1.

Гравці ФК «Топільно» неодноразово демонстрували справжній чоловічий характер під час футзальних баталій. Останні хвилини гри перетворилися на затяжний штурм володінь Ігоря Манілова з безліччю ударів. Але «зелені» відбилися та здобули важливу з огляду на турнірну боротьбу перемогу. Тепер в таблиці Першої ліги «топільчани» разом із «Кум і Ко», ФК «Топільно» та «Іква-2» ділять другу сходинку, поступаючись FC «Respect» на два очки.