Гра


4: 6

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Голоскоков С.




Про гру:

Ціна успіху в звітному поєдинку була доволі висока, адже давала можливість зробити вагомий крок до плей-офф. ФК «Мар’янівка» та ФК «Гранітбудексклюзив», маючі в клубних скарбничках по три залікових бали, в очному протистоянні могли подвоїти свій результат та зміцнити позиції в турнірній таблиці.

Дербі Горохівського району в луцькому СК «Арена Спорт» розпочалося на максимальних швидкостях і моментів протягом всього матчу не бракувало. Коли на таймері табло горіли цифри 11:11 рахунок було відкрито. Комбінацію «каменярів» на дальній стійці завершив капітан команди Андрій Марценюк.

До 7-ї хвилини всі спроби «волинських хорватів» відігратися наражалися на впевнені дії у захисті з боку горохівчан, але конструктивну багатоходівку вдалося завершити Юрію Бабелясу. Ще через кілька хвилин підопічні Сергія Магери вийшли вперед. Під час виконання стандарту Богдану Марищуку допоміг невеличкий рикошет і «селект» опинився у воротах – 2:1. Менше ніж за хвилину паритет відновився, коли гол-номінант до клубу «Кращий гол туру», а з ним і дубль ударом зльоту оформив Андрій Марценюк.

Рівновага трималася недовго і на відпочинок команди пішли за подвійної переваги «ексклюзивщиків». На 10-й хвилині Вадим Кукевич завершив міні-штурм воріт «картатих» ударом у дальній кут, а під завісу тайму Олександр Новаковський реалізував вихід із голкіпером сам на сам.

По перерві характер гри не змінився – команди пішли вперед без огляду на захист. Ефективніше у дебюті вийшло у «каменарів», котрі зміцнили перевагу після голу Романа Гузаря та заставили Сергія Магера вимовити: «Жалкоє зрєліщє…» Щоправда на 18-й хвилині інтрига дещо відновилася після дублю Юрія Бабеляса і емоції на тренерських містках значно побільшало. В додаток за фол останньої надії у складі «Мар’янівки»  було вилучено голкіпера Романа Парадуху.

Покарання за фол у вигляді забитого м’яча наступило доволі швидко. Після атаки господарів «гранітний» кіпер Андрій Терефельський упіймав «селект» і ударом з ноги відправив снаряд у ціль – 3:6.

У подальшому «волинські хорвати» перейшли виключно на гру з п’ятим польовим і за 45 секунд до зупинки матчу Богдан Марищук підбив підсумок 4:6 не на користь його команди. Таким чином «картаті» залишаються в небезпечній зоні, а МФК «Гранітбудексклюзив» робить важливий крок до попадання у плей-офф.