Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Оніщук Ю.




Про гру:

В звітному матчі 6 туру Другої Ліги на майданчик вийшли «сусіди» по турнірній таблиці ФК «Духче» та ФК «Трейдерс». Обом колективам потрібна була перемога, щоб завершити рік у більш зручному становищі по турнірці.

Ні одна з команд не кинулась в атаку з перших секунд, а навпаки «прощупували» суперники один одного шукаючи слабкі місця. Ініціатива переходила то до однієї команди – то до другої.

Перша половина зустрічі добігала кінця і здавалось,  що команди так і підуть на перерву з нулями на табло. Але ні, Віктор Олінчук за хвилину до завершення першого тайму скористався тим що опоненти захопились атакою і швиденько вибіг в контратаку та влучно пробив повз голкіпера. Згодом пролунав суддівський свисток і команди пішли на заслужений відпочинок.

Друга половина зустрічі розпочалась більш жвавіше в порівнянні з першою. «Трейдерс» був у ролі наздоганяючих і йшов великими силами в перед, чим « оголяв » зони, якими старались скористатись рожищани, але особливих девідентів це їм не перенесло.

Втома далась в знаки і номінальні господарі не встигли за моторним Сергієм Трофимчуком, який приборкав м’яч біля карного майданчика і майстерно пробив низом повз голкіпера 1:1. Цей гол, ще більше вселив надію у «трейдерців» на порятунок матчу. І це відчуття їх не підвело .  Під завісу матчу все той же Сергій Трофимчук отримав блискучий пас, який вивів його віч-на-віч з голкіпером і впевнено переграв його, пробивши під стійку.

Ця вольова перемога підняла підопічних Артема Пашківського вище у турнірній таблиці та стала своєрідним новорічним подарунком.