Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Лідер перегонів у Четвертій лізі – ФК «Респект» приймав ФК «Вілію», яка перед цим туром знаходилась на п’ятій позиції, та з чотирьохочковим відставанням від свого сьогоднішнього опонента.

Турнірна ситуація у дивізіоні складається так, що практично після кожного туру міняється призова трійка, і за попадання в неї претендує дев’ять команд, так що ситуація може помінятись після будь-якої гри. Це створює багато інтриги, та є дуже цікавим для поціновувачів фут залу.

Поєдинок розпочався дуже активно. Команди з перших хвилин «побігли вперед», намагаючись одразу відкрити рахунок. Вдалось це зробити «респектівцю» Богдану Климюку, який зробив дубль вже на початку зустрічі. В подальшому продовжувалась така ж швидка гра з небезпечними моментами і під кінець тайму команди зуміли обмінятись м’ячами. Зробили це «поважний» Артур Шум та «аграрій» Михайло Лисюк.

Такий результат не влаштовував «Вілію», тому другу половину команда одразу кинулась у атаку, намагаючись будь-що відігратись, та наштовхнулась на впевнений захист «біло-синіх хорватів». Лідер перегонів вдало захищався та гостро атакував, але в одній із атак не вгледів «аграрія» Дмитра Биця, який вдало підставив ногу при розіграші штрафного удару. Далі більше! Дмитрові вдається хороший удар у верхній кут, і рахунок скорочується до мінімуму. Після цього розпочалась справжня «рубка». Будь-яка результативна атака могла вплинути як на здобуття, так і на втрату важливих залікових балів у цій зустрічі.

Та як не намагались команди забити м’яч, їм це не вдалось. Дуже важка перемога «Респекта», та продовження чемпіонських перегонів!