Гра


1: 12

Удари по воротах:

9
:
13

Удари у рамку воріт:

9
:
17

Сейви:

2
:
6

Фоли:

2
:
6

Бас Назарій, Мельник Олег, Силюк Григорій




Хронометрист / Делегат:

Силюк Г.




Про гру:

Господарі майданчика цього сезону на відміну від минулого Чемпіонату очкових здобутків не мали, на відміну від свого суперника з команди «Ротан плюс», що зуміли двічі відчути смак перемоги та два рази зіграти внічию. Проте цей факт аж ніяк не міг вплинути на характер луцького дербі в Четвертій лізі, де зібралася компанія доволі рівних колективів. До того ж номінальні гості в звітній зустрічі не могли розраховувати на допомогу одного із своїх лідерів Дмитра Коробко, котрий в попередньому турі примудрився отримати червону картку після закінчення гри, а з нею дискваліфікацію на матч.

Але відсутність Дмитра не завадила номінальним гостям швидко повести у рахунку. Після дальнього пострілу голкіпер «вартовиків» відбив м’яч перед собою, а  Володимир Ярема не розгубився в епізоді та відправив круглястого у «домік». Муніципали відповіли двома гострими моментами, але забити не зуміли, на відміну від прудкого Олександра Хомули – 0:2. За кумедних обставин стався третій гол у грі. Простріл у карний майданчик господарів красивим ударом в «дев’ятку» завершив гравець «Варти порядку». Автоголи стали трендом першого тайму і знову «селект» у власні ворота відпраили представники команди господарів. Важко згадати з історії АМФВ подібний факт двох поспіль голів у власні ворота протягом кількох  хвилин.

До закінчення першої половини гри Володимир Ярема та Олександр Хомула оформили дублі та зафіксували проміжний результат 6:0 на користь «Ротан плюс». Питання щодо переможця зустрічі не виникало ні в одного із  присутніх на грі.

Через 13 секунд після відновлення гри господарі порушили правила у карному майданчику і «плюсовики» отримали можливість забити всьоме. Але голкіпер «червоних» Олександр Жигалюк не дозволив Олександру Хамулі оформити хет-трик і намертво зафіксував м’яч у руках. Те що не вдалося кращому гравцю матчу Олександру Хамулі з шестиметрової позначки – вийшло з гри і рахунок після «фокусу із шляпою» збільшився до 0:7.

Далі у зустрічі виникало лише запитання про остаточні цифри, що мали підсумувати рахунок. Спочатку Василь Годун завершив двоходівку, а далі комбінації партнерів завершили Віктор Родіна та Валентин Бортнік, запаливши на інформаційному табло нищівні 0:10.

Проте «Ротан плюс» зупинятися не збирався і дозволив №10 Олександру Хамулі оформити «покер». На радість глядачам «десятка» суперників Тарас Осадовський таки розмочив рахунок 1:11, що так і не став підсумком гри, адже останнє слово залишилося за кращим гравцем поєдинку Олександром Хамулою, який забив свій п’ятий гол та оформив пента-трик. Чергова перемога дозволила «Ротан плюс» опанувати 3 сходинку в «турнірці», а «вартовики» нарешті дочекалися канікул, що можуть дозволити команді перегрупуватися перед вирішальними матчами «регуляки».