Гра


2: 8

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Перед стартом минулого туру луцький «Приват» одноосібно панував на першій позиції турнірної таблиці Третьої ліги. Але після поразки 3:4 від «Олам Кесефа» не тільки дозволив на один пункт випередити себе ФК «Дежа», але й вирівнявся в очковому заліку з конкурентами на чемпіонство – «Арсеналом» та «Прип’яттю». Саме з Любешівською командою звела «банкірів» турнірна доля в 6-му турі у протистоянні за так звані 6 очок.

Приємною новиною для гравців «Привату» стала відсутність у складі суперника зіркового виконавця Тараса Михалика. Але й за відсутності гравця

Луцької «Волині» у складі «червоно-зелених» знайшовся Олександр Цяк, котрий на 4-й хвилині вивів номінальних господарів вперед. А через  кілька хвилин хлопці у формі «Локомотива» могли подвоїти результат, але бажання Олександра Цяк оформити дубль в епізоді коли пас на партнера був гольовим за суттю, завершився безрезультатно. Як і епізоді на 9-й хвилині коли №25-й обіграв захисника, але не влучив у порожні ворота.

«Банкіри» за територіальної та ігрової переваги суперника свідомо обрали тактику гри другим номером і мали кілька чудових нагод для того, щоб зрівняти рахунок. В останні хвилини тайму «селект» лише дивом не потрапив у ворота «Прип’яті» , яка була цілком не проти перепочити за переваги в один м’яч.

По перерві вже «Приват» взяв на себе ігрову ініціативу і за хвилину після відновлення гри вивів на ударну позицію Сергія Зінчука, котрий відновив рівновагу. А далі, підтверджуючи реноме команди другого тайму «зелено-білі» протягом кількох хвилин довели рахунок до 3:1 на свою користь. У складі «банкірів» відзначилися Вадим Бернак та Віталій Завірюха.

Після цього любешівці спробували повернути ініціативу на свій бік та організували щось схоже на штурм. Але за чотири хвилини до фінальної сирени два голи поспіль у виконанні Максима Конона та автора дублю Сергія Зінчука практично зняли питання щодо переможця матчу.

Гол у відповідь Івана Токарчука вже не міг виправити ситуацію. Статистичні дані ігрового протоколу свідчили лише про перевагу «банкірів», в складі яких хет-триками на останок гри відзначилися досвідчені Максим Конон та Вадим Бернак.

Впевнена перемога з рахунком 8:2 дозволила «Привату» з 13-ма очками повернутися у лідируючу групу претендентів на «золото» Регулярного чемпіонату в Третій лізі, ділячи першу позицію разом із «Арсеналом».