Гра


3 тур

Lutsk Christmas CUP, Майданчик ПАРКЕТ
43: 33

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

 Після дебютного поєдинку в п’ятницю на суботню зустріч із «Галицькою здобою» номінальні гості з клубу «Rainbow» вийшли в оновленому складі. І вже на першій хвилині Валентин Чупанюк відкрив рахунок – 0:1.

«Пекарі» відразу закрутили вихор атак і кілька разів перевірили кіпера «бордових». Проте до кінця другої третини першого тайму рахунок лишався незмінним, аж поки «здобник» Микита Тменов не завершив швидку комбінацію галичан потужним пострілом з правого флангу.

Здавалося, що нічийний результат 1:1 залишиться підсумком першої половини гри. Проте активний Максим Обертас був іншої думки та зумів за два десятки секунд до перерви відправити «селект» у сітку воріт львів’ян.

З перших миттєвостей другого тайму «червоно-жовті» пішли на штурм воріт «веселкових», котрі осмислено перейшли на гру другим номером. Але тиск «пекарів» за п’ять хвилин після відновлення гри таки приніс дивіденди у вигляді забитого м’яча. Львів’яни невдало розіграли штрафний, але Олександр Школьний другим темпом вразив ворота «бордових».

У відповідь клуб «Rainbow» організував свою атаку і Юрій Кошелинський знову вивів гостей вперед – 2:3. Львів наново пішов на штурм, створюючи момент за моментом. Володимир-Волинський терпів та відбивався. Лише коли за 3 хвилини до закінчення гри підопічні Сергія Тригубця пішли у наступ з п’ятим польовим, Олександру Школьному вдалося не тільки оформити дубль, але й відновити паритет – 3:3.

Ще за півтори хвилини львів’яни вибрали ліміт дозволених фолів і гра докотилася до логічної серії післяматчевих пенальті, де фортуна посміхнулася номінальним господарям – 4:3. І «Галицька здоба» потрапила до півфіналу.