Гра


3 тур

Lutsk Christmas CUP, Майданчик ПАРКЕТ
8: 3

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

І знову підопічні Олександра Тищенка разюче розпочинають матч – уже на 11 секунді поєдинку Роман Горпинич відкрив рахунок у протистоянні. «Володимирівка» уже була у плей-офф, тому грала без особливих нервувань. Натомість МФК «Хоріву» потрібна була лише перемога, хоча ще був варіант із нічиєю, але лише за умови перемоги по пенальті, адже у ФК Любарт було 4 очки, а у підопічних Віктора Ревка на бал менше.

Забивши швидкий гол після разючої атаки МФК Хорів будував комбінаційну гру, натомість володимирчани почувалися впевнено, навіть відчувалась академічність у діях гравців – досвід заявлених на турнір персон у таких матчах давався в знаки. Мало того, «Володимирівка» пішла в атаку із п’ятим польовим і Ярослав Морикишка у одній з атак відзначився голом – 2:0.

Після перерви швидка атака вдалася гравцям «Хоріва» і Вадим Видихай відродив інтригу 1:2, а вдале перехоплення Юрій Капустинський перетворив на 2:2, вдало закинувши за комірець оборонцям. Однак миттєво вивірені футзальні атаки Володимирівки перетворили на забиті голи Сергій Піддубний, Роман Горпинич та Ярослав Морикишка – 5:2.

Неприємностей гостей на цьому не закінчилися – Іван Мучак невдало сфолив і побачив перед собою другий гірчичник у матчі. Більшість одразу реалізував Володимр Бобилєв замкнувши простріл патнерів. На далі на глядачів чекав бенефіс голкіперів: спочатку Ярослав Морикишка оформив уже хет-трик, а його візаві замкнув простріл із кутового головою і, так би мовити, хоч так поквитався з суперником. І це не рахуючи ще численні сейви «колег». Остаточні цифри на табло засвітив Роман Горпинич разом із фінальною сиреною – 8:3.

МФК Хорів відпустив у півфінал ФК Любарт власними руками, а точніше ногами.