Гра


Фінал

Lutsk Christmas CUP Плей-офф, Майданчик ПАРКЕТ
1: 5

Про гру:

Команди, які вважалися фаворитами ще до початку турніру, зустрілися у фіналі «Lutsk Cristmas Cup». І лише півтори хвилини знадобилося гравцю «Володимирівки» Максиму Новосаду аби забити м’яч та закрутити інтригу вирішального матчу. «Надія» відразу перейшла на гру з п’ятим польовим та подовгу гостювала на половині гостей, які терпляче чекали на помилку суперника.

Другий гол фіналу стався, як не дивно, в позиційній атаці «володимирівців». Ледь не з середини майданчика член клубу «Волинських бомбардирів» Володимир Бобилєв наважився на удар, котрий став несподіванкою для досвідченого Ігоря Пунди. 0:2 і команди відправилися на перепочинок.

В другій половині фінальної гри сценарій не змінився. Господарі майданчика вп’ятьох гостювали на половині «біло-блакитних» та шукали спосіб змінити рахунок собі на користь. Виходило не дуже, і на 22-й хвилині практично долю поєдинку було вирішено. На «закідушку» кіпера номінальних гостей відгукнувся Роман Дацюк і з гострого кута перекинув «круглястого» через воротаря хорівців.

Стало набагато веселіше. «Надія» стараннями кращого бомбардира турніру Юліана Горбатого розмочила рахунок, а за мить Олександр Басич відновив гандикап у три м’ячі. Ще за кілька хвилин не витримали нерви у Сергія Шафранського, котрий був вилучений після другого попередження, а суперник відразу забив у більшості, вививши на ударну позицію Романа Горпинича. Свисток арбітра засвідчив, що першим чемпіоном першого турніру «Lutsk Cristmas Cup» стала команда «Володимирівка».