Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю.




Про гру:

Луцьке дербі традиційно привабило на трибуни «Арени Спорт» прихильників футзалу. Матч добре знайомих суперників з «Волиньагротеху» та «Вотрансу» розпочався без особливої розвідки у взаємних атаках. Емоційне напруження з першої хвилини зростало прямо пропорційно до самої сирени на відпочинок І це не диво, адже обидва опоненти в першому турі святкували вікторії та бажали далі крокувати шляхом перемоги.

Не зважаючи на безліч гострих моментів та небезпечних атак, голів у першій половині зустрічі глядачі так і не побачили. Дехто згадував позаминулий сезон, коли «агротехам» аби стати чемпіонами Волині в останньому матчі заключного туру Суперліги треба було переграти саме земляків з «Вотрансу». Підсумкові 0:0 того історичного протистояння залишили підопічних Анатолія Бартощука без «золота», а «Надія» вдруге поспіль стала чемпіоном.

Друга половина новітнього двобою була не менш нервовою, ніж дебютна частина. Емоції вирували і подекуди перетворювалися у жовті картки. Даруймо, що до червоних кольорів справа не дійшла. Перша ж гольова подія сталася аж на 18-й хвилині. Прудкий Дмитро Бурковський з правого флангу атаки невідпорно пробив у дальній кут воріт.

З цього моменту луцьке дербі стало справді цікавим. Транспотники пішли у наступ великими силами та з гольовою жагою. Але м’яч знову влетів в їх ворота після гола-красеня у виконанні Ігоря Заболотного. З гострого кута Select транзитом від каркасу потрапив у гольову позицію.

Спроба «Вотрансу» врятувати гру за допомогою п’ятого польового вийшла невдалою. Більше того на перехопленні вдало зіграв Андрій Рижановський і відправив м’яч у самісіньку дев’ятку. За мить Артур Волошин відновив інтригу – 3:1. Але час спливав, нервовість зростала, а ще одна помилка у захисті призвела до голу та першої поразки у чемпіонаті «транспортників». Суперник здобув другу перемогу і разом з «Надією» очолив турнірну таблицю Суперліги.