Гра


1/4

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
0: 2

Удари по воротах:

16
:
16

Удари у рамку воріт:

8
:
8

Сейви:

6
:
8

Фоли:

5
:
6

Дмитрук Андрій, Дмитрук Богдан, Бас Назарій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Як не дивно, але найкращий за змістом поєдинок в чемпіонаті «тепловики» видали в стартовому турі проти своїх візаві за стартовим поєдинком другого етапу розіграшу Кубку АМФВ – командою ФК «Топільно». Гра між представниками Першої ліги на початку листопада закінчилася драматичною перемогою гостей 3:4. Тепер у матчі-відкритті чвертьфінальних кубкових баталій на лучан чекав добре знайомий суперник.

Опоненти перед відновленням матчів сезону підсилили склади, дозаявивши по три та два виконавці відповідно. Хоча перший гол у зустрічі на своє ім’я записав добре відомий бомбардир «топільчан» Василь Присяжнюк. Пятому номеру для цього знадобилося трішки більше однієї хвилини від початку матчу. «Тепловики» відповіли кількома гострими атаками, але ініціативу  в гостей перехопити не зуміли. Всі 27 глядачів на трибунах СК «Арена Спорт» спостерігали за спокійним ходом гри, що оживилася після хокейного вильоту за борт одного з лучан та кількома гольовими моментами на останній хвилині першого тайму, коли м’яч дивом не опинився в сітках воріт суперників.

По перерві, в момент коли на таймері табло горіли цифри 11:11 Роман Онищенко отримав стовідсоткову нагоду зрівняти рахунок, але «селект» зрадницьки пролетів повз рамку. Надалі сюжетна лінія кубкового протистояння лишалася незмінною – середній темп та уважні дії в захисті. Емоцій поєдинку додала остання остання хвилина протистояння, коли лучани пішли у наступ вп’ятьох. Цей хід тренерського штабу «тепловиків» змінив рахунок на табло, але зі знаком «-» для господарів. Голкіпер ФК «Топільно» Андрій Бльох зловив м’яч та влучно пробив у порожні ворта – 0:2. ДО півфіналу перепустку отримали хлопці у синій формі.