Гра


1/4

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
3: 7

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Єдиний представник Другої ліги в 1/4-й Кубку АМФВ клуб «Волинь-АТО» налаштувався на поєдинок з міцною першоліговою «Надією-2» як на останній бій. Суперники з перших хвилини почали працювати на футзальному майданчику у високому темпі. Білі та сині хвилі атак з огляду на кольори форм накочувалися на ворота у ритмі океанського прибою. Так тривало до 8-ї хвилини, коли почала даватися в знаки майстерність представника Першої ліги чемпіонату Волині. Спочатку Максим Омелян на правому фланзі завершив швидку багатоходівку, а далі забивний Владлен Лужин протягом хвилини оформив дубль та зробив рахунок переконливим – 0:3. Лучани ж ще до перерви встигли вивести на ударну позицію Руслана Ткачука та скоротити відставання до двох пунктів.

Відпочинкова більше пішла на користь волинським «АТОшникам». Через пів хвилини після відновлення гри Дмитро Котков наважився на дальній удар, який став несподіванкою для голкіпера хорівчан Павла Плісака. Хитка перевага в один м’яч протрималася недовго. Досвідчений Максим Омелян зумів відправити «селект» у сітку воріт господарів майданчика.

Гра остаточно розкрилася і чисельним глядачам довелося передивитися насичене подіями шоу. Моментів для взяття воріт вистачало, але гольовими нагодами наприкінці зустрічі зуміли скористатися лише три учасники гри. Кращий гравець матчу у складі клубу «Надія-2» Владелн Лужин встиг оформити «покер», а його одноклубник Максим Омелян хет-трик. В суперника до фінального свистка зумів відзначитися Сергій Прик.

Хорівський колектив разом із друголіговими «однокласниками» ФК «Топільно», FC «Respect» та «КуміКо» продовжує боротьбу за другий за значенням кубковий трофей області.