Гра


1/4

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
1: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

В луцькому дербі чвертьфінального протистояння «Теремно Хліб» – «Динамо» зустрілися претенденти на медалі найвищого ґатунку в Вищому дивізіоні та Суперлізі. Обидва суперники налаштовані на максимальні здобутки не тільки в «регулярці», але й в турнірах на вибування. Проте, аби перемогти в «абсолютці» слід виграти у шести матчах – по дві перемоги на кожному етапі з 1/4-ї плей-офф, а в Кубку Волині до титулу володаря лишається три кроки. Тобто шлях до омріяної цілі набагато коротше, а різниця між лігами не така вже й суттєва.

На звітний поєдинок номінальні гості вийшли без свого бомбардира Леоніда Єфремова, хоча це не завадило динамівцям організувати швидкий гол. Лише 38 секунд знадобилося Андрію Бойко, аби вписати своє ім’я в ігровий протокол. Господарі майданчика відповіли цілою низкою гострих атак, але Дмитро Роюк у воротах діяв безпомилково. А в середині тайму Андрій Бойко знову заставив делегата-інформатора оголосити своє ім’я, як автора голу після завершення класичної футзальної багатоходівки, що завершилася потужним пострілом з гострого кута на дальній стійці. Темп гри збільшився. Суперники намагалися за рахунок швидкості організовувати разючі випади, але забитих м’ячів глядачі до перерви так і не побачили.

В другому таймі картина на майданчику СК «Арена Спорт» кардинально не змінилася. Вищолігові «хлібопіки» старалися швидко атакувати, а динамівець Олександр Курінов в одному з епізодів зумів ефектно обробити верхову передачу та ефективно пробити по воротах – 0:3.

Господарі не хотіли миритися з таким перебігом подій і великими силами йшли вперед, пресенгуючи опонентів навіть на їх половині. Але всі спроби забити бодай один гол наражалися на впевнену гру Дмитра Роюка. Лише за 4 хвилини до фінального свистка, коли «червоно-жовті» пішли ва-банк і замінили голкіпера на Вадима Вознюка біля воріт Дмитра стало ставати дедалі спекотніше. Щоправда гра з п’ятим далася в знаки лише за 30 секунд до завершення гри, коли Вадим Вознюк таки розмочив рахунок. Але часу на чергові подвиги «Теремно Хліб» вже не вистачило. «Динамо» у півфіналі.