Гра


1/4

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
12: 23

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Корпош Р.




Про гру:

У третьому чвертьфіналі зустрічалися однокласники по лізі, при чому у матчі регулярного етапу хорівська команда отримала несподівано розгромну перемогу над лучанами 5:0. Із перших хвилин на полі розпочалася справжня боротьба за прохід у півфінал, однак арбітри чітко розбиралися у епізодах.

На перші плани у своїх командах вийшли голкіпери, котрі уміло рятували свої ворота: Павло Чемерис (МФК Хорів) та колишній дублер Павла, а тепер головний голкіпер Роман Перлов (Вотранс). Першими вдалося відкрити рахунок гравцям «Вотрансу» - «непримітний» Олександр Гергелюк прийняв м’яч у карному суперника та пробив чітко у нижній кут. Хорівчани зуміли результативно відповісти – черговий вихід віч на віч Роман Перлов Нівелював, але у наступній атаці Юрій Капустинський таки зумів вразити ворота - 1:1.

Після перерви активніше виглядали гравці МФК «Хоріва» і саме Вадим Видихай індивідуально «розібрався» із двома захисниками та вивів свою команду вперед. Сейви голкіперів продовжували чарувати численних глядачів, реально матч перейшов у боротьбу голкіперів. Коли час добігав до завершення «Вотранс» пішов рятувати матч із додатковим польовим і класний пас Олександра Гергелюка таки замкнув на штанзі Роман Воробей.

Серія пенальті таки була вдалішою у лучан, котрі чітко реалізували усі свої удари, а у хорівчан припустився помилки Дмитро Борисюк.

«Вотранс» у регулярному етапі уже майже не має шансів на призові місця, а от за плей-офф та Кубок Волині підопічні Юрія Волошина ще цілком можуть поборотися.

Кращі гравці:

Юрій Капустинський – МФК Хорів

Роман Перлов – Вотранс