Гра


1/4

Кубок Прогресу, Майданчик ПАРКЕТ
5: 4

Удари по воротах:

15
:
25

Удари у рамку воріт:

8
:
17

Сейви:

7
:
0

Фоли:

8
:
4

Леончук Олександр, Смірнов Василь, Дмитрук Андрій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Лідери Третьої ліги з «Арсеналу» дуже воліли зняти й «скальп» із на ранг вищого дивізіону – перемога над суперником рівня «КроШу» давала б хороші турнірні перспективи для команди із Горохівщини у Кубку Прогресу. А на самому майданчику з дебюту поєдинку точилася рівна боротьба, яка задала тон надзвичайно цікавому кубковому поєдинку.

При цьому перша зміна цифр на табло відбулась на 7-й хвилині зустрічі – Юрій Куран пробив голкіпера низовим ударом із середньої дистанції та вивів заводську команду вперед – 1:0. Утім, вже під час наступної атаки номінальні гості відігралися зусиллями Дмитра Зінкевича, а на 10-й хвилині взагалі вийшли уперед в рахунку – Василь Порванський після чудової комбінації своєї команди забивав уже в порожню рамку – 1:2. Виграти перший тайм, щоправда, «Арсеналу» не судилося, адже Денис Карпюк точним ударом прямісінько в «дев’ятку» «запалив» на табло й другу «двійку»!

Хороший натиск вдався гравцям «КроШу» на початку другого тайму. Чудовий рейд майже від власних воріт до чужих здійснив Олег Бурець, який знову вивів вперед свою команду. А ще за дві хвилини збільшив перевагу «КроШу» Сергій Березюк – 4:2. «Каноніри» кинулися відігруватися та перейшли на гру п’ятьма польовими. І це, хоч і випадково, принесло результат – простріл майже з кутового прапорця завершився автоголом «КроШу» - 4:3. Гості продовжували атакувати, однак замість реалізованого моменту лишилися в меншості – червону картку за гру рукою отримав Дмитро Зінкевич. Важко повірити, однак навіть у меншості «Арсенал» зрівняв рахунок – свій шанс у контратаці використав недавній гравець Суперліги Олександр Скопик – 4:4! Утім, кількісна меншість таки далася взнаки «Канонірам»: буквально за декілька секунд до вирівнювання складів вони нічого не змогли вдіяти з потужним пострілом Валерія Криницького, який прилетів точнісінько в «дев’ятку» воріт гостей – 5:4.

Незважаючи на численні старання «Арсенала», відігратися та перевести гру до серії пенальті лідерам Третьої ліги не вдалося, а тому до півфіналу Кубка Прогресу вийшов «КроШу», а володарі минулорічного Кубка Мрії припиняють свій шлях у змаганнях рангом вище.