Гра


1/4

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
0: 3

Удари по воротах:

22
:
28

Удари у рамку воріт:

9
:
11

Сейви:

9
:
9

Фоли:

7
:
7

Мищук Анатолій, Попко Максим, Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Однокласники з Першої ліги у неділю ввечері зійшлися в 1/4-й Кубку АМФВ. Звітна зустріч стала продовженням трилеру, що стартував ще 30 листопада у рамках 3-го туру. Тоді завдяки кращий реалізації перемогу з рахунком 3:1 святкували поважні, а «молочники» жалкували про невикористані нагоди для взяття воріт. Процитуємо останній абзац звіту про матч «регулярки»: «На останніх хвилинах «блакитні» набрали 5 фолів та почали та почали грати з п’ятим, попередньо забивши втретє стараннями Богдана Мізюка. Гру було зроблено і гол Івана Бандури в порожні ворота став слабкою втіхою для гостей.» Звітна зустріч стала справжнім дежавю.

В дебюті поєдинку «радивилівці» спробували пресингувати «блакитних» і в деяких моментах це дозволило Івану Бандурі кілька разів погрожувати воротам суперника. Проте ближче до середини тайму FC «Respect» відсунув гру на половину суперника і заставив голкіпера господарів добряче попрацювати у рамці та на виходах. А за 3 хвилини до перерви автор переможного голу в «регулярці» Богдан Мізюк вдало завершив розіграш та відкрив рахунок. «Молочники» спробували збільшити тиск, але суперник був сконцентрованим і відпочивати команди пішли за рахунку 0:1.

По перерві опоненти продовжили гнути кожен свою лінію і за 3 хвилини рахунок подвоївся. Під час виходу із під високого пресингу від гостей захисники «РадиМо» помилилися у поперечних передачах та дали можливість Ігорю Кедику розстріляти власні ворота – 0:2.

Переможний досвід «поважних» у двох поспіль розіграшах Кубку Прогресу в сезонах 2017/2018 та 2018/2019 дозволив їм забезпечити на майданчику тотальний контроль за ходом гри та залишити візаві без м’яча. З цим завданням «блакитні» впоралися і за 4 хвилини до фінального свистка випустили на паркет в ролі воротаря-«мотали» Євгена Малоголовця. Підсумком такої діяльності став дубль Богдана Мізюка, що засвідчив чергову перемогу FC «Respect», котрий цього річ націлився на більш престижний трофей – Кубок АМФВ.