Гра


1/4

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
2: 6

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Десята команда Вищої ліги проти одного з претендентів на чемпіонство у Першому дивізіоні. ХФК «Фіміам» саме в кубковому турнірі у чвертьфінальному поєдинку із земляками «КуміКо» отримали можливість з позитивної ноти розпочати турнірні перегони у новому 2020 році, але хід подій у суперечці з посиленим складом міцного клубу кумів та друзів святкового настрою господарям не додав.

Гості не стали надовго відкладати гольову справу і капітан «зелених» Ігор Блажиєвський майстерно розібрався в ігровому епізоді – 0:1. А ще за пару хвилин рахунок подвоївся після того, як швидку атаку «КуміКо» завершим майстерний Андрій Скакун. Ще за мить 10-й номер оформив дубль та зробив вагому заявку на вихід до півфіналу. Інтрига практично вмерла на 9-й хвилині, коли Андрій Скакун потужним ударом зробив хет-трик. Далі не забарився і «покер» в його виконанні, а з ним і переконливий підсумок тайму 0:5 для «кумів».

Друга половина завершальної гри кубкового вік-енду перетворилася у формальність та статистичні перегони, в яких знайшлося місце для чергових вікових рекордів у виконанні поважного Івана Кривого, появі на майданчику четвірки родичів «зелених» та гол Юрія Логінова – 0:6. Івану Вдовенко з ХФК «Фіміам» таки вдалося розмочити рахунок, а Сергію Ойовичу подвоїти його. Більше голів вболівальники не побачили.